Glitterheim til Memurubu 

Merket sommerrute +
  • Dette turforslaget er en merket rute som følger et stinettverk. Les gjerne mer om merking her
Type:
Fottur
Lengde:
Ca. 19,4 km
Varighet:
7 timer +
  • Bereget gangtid for en voksen mann, i god form, uten pauser. Les mer om tidsberegning her
Gradering:
Krevende +
  • Alle turforslag på UT.no er gradert i henhold til Merkehåndboka. Les mer her
Passer:
Voksen
Område:
Sesong:
jul
aug
sep
Fylke: Oppland
DNT Oslo og Omegn

Over Veo på helårsbru og forbi stidelet for umerka rute til Tjønnholet. Opp og over ryggen mellom Austre og Vestre Hestlægerhøe. Ned til stidelet til Gjendesheim, videre sørøstover langs elva Bjåtjønnåe (forbi tidligere bru som ble tatt av flommen). Ved ca. 1240 meter høyde krysses ny helårsbru over Blåtjønnåe. Ny merket rute vestover og oppover til sti som følges ned til Russvannet. Forbi ruinen av Blackwellbue og over Glopåe nedenfor Øvre Russglopet på sommerbru. Inn i Nedre Russglopet og bratt opp til stidelet til Besseggen, Bessheim og Gjendesheim og så meget bratt ned til Memurubu.

Høydeprofil

Annonse

Annonse
Turforslag i nærheten
Henter turer...
Hytter i nærheten
Henter hytter...
blog comments powered by Disqus

Google Translate Disclaimer

Vis på norsk

UT.no offers translation provided by Google Translate, to support site visitors around the world who would like to know more about our offering and services.

Google Translate is a free, automated service that use technology and data to provide translations for informational purposes only. Translations through this service is not officially approved by our organization. UT.no cannot claim responsibility for content in any other language but Norwegian, and cannot guarantee accuracy or reliability of the translation provided.

Any individual or party that choose to use Google Translate or similar tools for translation of UT.no content, do so at their own risk. UT.no is not responsible for any damages or issues that may occur due to translated content, that is not officially approved by the organization.