Buhovd - Gaurhovdrunden, Ål i Hallingdal 

Type:
Skitur
Lengde:
Ca. 11,3 km
Varighet:
1 time +
  • Bereget gangtid for en voksen mann, i god form, uten pauser. Les mer om tidsberegning her
Gradering:
Middels +
  • Alle turforslag på UT.no er gradert i henhold til Merkehåndboka. Les mer her
Område:
Sesong:
jan
feb
mar
apr
des
Foto: Ål Turistkontor
Fylke: Buskerud
Ål kommune Ål52

Med utgangspunkt frå parkeringsplassen på Øknin er dette ein fin tur som passar for barnefamiliar og for dei som vil gå lenger då den kan kombineras med fleire løyper.

Denne turen vil ta deg rundt Øknevann og me anbefaler å starte turen mot Ringhovd og ta runden østover. Her befinn du deg i noko skogsterreng til å begynne med og deretter i meir ope terreng. Ein får ein slak og fin tur opp mot Gaurhovd som har open kiosk i påsken. Dette er ein flott og populært stoppestad for ein pust i bakken.
Gå vidare mot Buhovd og attende til utgangspunktet ved parkeringsplassen. Det er også satt ut benkar både ved Gaurhovd og Buhovd.

Beregn selv tidsforbruk ut i fra km og løypeprofil.

Høydeprofil

Annonse

Annonse
Turforslag i nærheten
Henter turer...
Hytter i nærheten
Henter hytter...
blog comments powered by Disqus

Google Translate Disclaimer

Vis på norsk

UT.no offers translation provided by Google Translate, to support site visitors around the world who would like to know more about our offering and services.

Google Translate is a free, automated service that use technology and data to provide translations for informational purposes only. Translations through this service is not officially approved by our organization. UT.no cannot claim responsibility for content in any other language but Norwegian, and cannot guarantee accuracy or reliability of the translation provided.

Any individual or party that choose to use Google Translate or similar tools for translation of UT.no content, do so at their own risk. UT.no is not responsible for any damages or issues that may occur due to translated content, that is not officially approved by the organization.