Tverrbrennstua til Bjellåvasstua 

Merket sommerrute +
  • Dette turforslaget er en merket rute som følger et stinettverk. Les gjerne mer om merking her
Type:
Fottur
Lengde:
Ca. 20,2 km
Varighet:
7 timer +
  • Bereget gangtid for en voksen mann, i god form, uten pauser. Les mer om tidsberegning her
Gradering:
Ekspert +
  • Alle turforslag på UT.no er gradert i henhold til Merkehåndboka. Les mer her
Passer:
Voksen
Område:
Sesong:
jul
aug
sep
Fylke: Nordland
Bodø og Omegns Turistforening
Fra Tverrbrennstua mot sør myrlendt med småvann og mellom Smågåsvatna og videre langs vestsida av Gåsvasshågen til stidelet til Ramsgjel (Beiardalen). Så ned til Øver-Oksvatnet med stidelet til Jarbruhytta og Russånes i sørenden av vannet. Deretter sørover i slak stigning langs Gamdalsfjellet. Så nedover forbi stidelet til Skulneset gjennom Reinhornskaret og vad over Harodalselva/Harojåhkå. Videre mot sørøst forbi stidelet til Bukkhaugbua, Beiarstua og Skulnest om Djupvatnet og ned Nordstuskaret til Bjellåvasstua i nordenden av Nordre Bjøllåvatnet/Bajep Ruovdajávrrre.

Høydeprofil

Annonse

Annonse
Turforslag i nærheten
Henter turer...
Hytter i nærheten
Henter hytter...
blog comments powered by Disqus

Google Translate Disclaimer

Vis på norsk

UT.no offers translation provided by Google Translate, to support site visitors around the world who would like to know more about our offering and services.

Google Translate is a free, automated service that use technology and data to provide translations for informational purposes only. Translations through this service is not officially approved by our organization. UT.no cannot claim responsibility for content in any other language but Norwegian, and cannot guarantee accuracy or reliability of the translation provided.

Any individual or party that choose to use Google Translate or similar tools for translation of UT.no content, do so at their own risk. UT.no is not responsible for any damages or issues that may occur due to translated content, that is not officially approved by the organization.