Finnsbråten 

Type:
Ubetjent
Overnatting:
7 senge­plasser
Område:
Sesong:
Eidsvoll i Akershus
Lat/Long: 60°27'44"N, 11°18'39"E

Hamar og Hedemarken Turistforening

Dette er HHTs nye ubetjente hytte langs Rondanestien - helt sør i Stange almenning og i Eidsvoll kommune, sørøst for Lysjøen.

Her har det lenge vært behov for en bedre løsning for overnatting for vandrere langs Rondanestien og i dette flotte turområdet mellom Lysjøen - Ottsjøen - Granerudsjøen. Vi er glade for at vi har etablert samarbeidsavtale med eieren av Finnsbråten, Sigbjørn Stensrud. Finnsbråten har vært bedriftshytte for Televerket og består av flere bygninger på en idyllisk og lun åpen plass i skogen. Sigbjørn har eid Finnsbråten siden 90-tallet. Nå får vi bruke en leilighet i 2 etasje i «annekset» som også har en leilighet som brukes av pilegrimer.

Vi har nå satt i stand og innredet leiligheten/hytta slik at det er overnattingsplass til 7 personer og en hund (i hundebur). Det er 2 soverom, stue/oppholdsrom og kjøkken. Hundeburet står plassert i soverommet med tre senger. Hytta har ikke dyner, så du må ha med sovepose. Oppvarming med ved, matlaging på gass og vannpost like utenfor tunet. Låst med DNT standard-nøkkel. Vi har merket og skiltet en eksisterende sti som er en avstikker fra Rondanestien og opp til Finnsbråten - i tillegg til at veien er blåmerket. Veien er stengt med bom.

Kontaktinformasjon til hyttetilsyn.

Fasiliteter
  • Vedovn
  • Sykkel
  • Turpost
Tilrettelagt for
  • Hund
Annonse

Annonse
Turforslag i nærheten
Henter turer...
Hytter i nærheten
Henter hytter...

Værvarsel og solkurve

Bekalger. Vi har for tiden ikke tilgjengelig værvarsel for denne hytta.

blog comments powered by Disqus

Google Translate Disclaimer

Vis på norsk

UT.no offers translation provided by Google Translate, to support site visitors around the world who would like to know more about our offering and services.

Google Translate is a free, automated service that use technology and data to provide translations for informational purposes only. Translations through this service is not officially approved by our organization. UT.no cannot claim responsibility for content in any other language but Norwegian, and cannot guarantee accuracy or reliability of the translation provided.

Any individual or party that choose to use Google Translate or similar tools for translation of UT.no content, do so at their own risk. UT.no is not responsible for any damages or issues that may occur due to translated content, that is not officially approved by the organization.