Svartvannshytta 

Type:
Ubetjent
Overnatting:
9 senge­plasser
Område:
Sesong:
355 moh. i
Lat/Long: 59°55'10"N, 10°23'23"E

DNT Oslo og Omegn

Svartvannshytta - nyoppusset tømmerhytte ved idyllisk vann i Vestmarka (9 sengeplasser).Adkomst fra Vestmarksetra. Standard utrustet for selvhushold med gassbluss og vedfyring. Ikke strøm. Sengene har dyner og puter; ta med egen lakenpose eller sovepose. Vann hentes i Svartvann. Ikke tillatt med hund inne på hytta. Låst med DNTs standardnøkkel. Forhåndsbooking av sengeplass. Les mer om Svartvannshytta på UT.no ved å trykke på denne teksten.

Ubetjent hytte
Svartvannhytta er ubetjent. Hver enkelt må selv sørge for DNT-nøkkel, mat, sengetøy og rengjøring. Hovedregelen er at du skal forlate hytta i den stand du selv ønsker å finne den, og gjerne litt bedre enn da du kom. 

Bestilling av sengeplasser
For å kunne bestille overnatting må minst én i turfølget være medlem i DNT og ha DNT-nøkkelen. Dere som forhåndsbestiller har fortrinnsrett til sengeplassene på hytta. Ingen kan likevel bortvises. Hytta disponeres fra kl. 14:00 ankomstdagen til kl. 14:00 avreisedagen.


Gå til bestilling

 

Aktiviteter
Like ved hytta er det mange muligheter for aktivitet som f.eks. bading, fisking, kanopadling, sykling og skigåing.

Om hytta

Hytta er fin og pusset opp med nye senger og soveplass til ni. Den ligger ved et lite koselig vann hvor man kan fiske, bade og ro med båt. Svartvannshytta har en spennende historie. Hytta var Milorgs viktigste skjulested i Vestmarka under krigen. På hytta kan du lese om den spennende historien både i bøker og på oppslagstavle.  Hytta brant under en skuddveksling, men ble bygget opp igjen etter krigen. Det er Bærum Turlag som har tilsyn på hytta og utfører enkelt vedlikehold.

 

 

Annonse

Turforslag i nærheten
Henter turer...
Hytter i nærheten
Henter hytter...
Annonse

Værvarsel og solkurve

Bekalger. Vi har for tiden ikke tilgjengelig værvarsel for denne hytta.

blog comments powered by Disqus