Røverhula 

Type:
Ubetjent
Overnatting:
2 senge­plasser
Område:
Sesong:
Lat/Long: 60°1'28"N, 10°50'25"E

DNT Oslo og Omegn

Røverhula - koselig liten tømmerkoie der det er lov å ha med hund (2 sengeplasser). Fint plassert mellom Fjellvang og Nydalshytta i Lillomarka. Standard utrustet for selvhushold med gassbluss og vedfyring. Ikke strøm. Sengene har dyner og puter; ta med egen lakenpose eller sovepose. Vann hentes i utekran ved Nydalshytta. Låst med DNTs standardnøkkel. Forhåndsbooking av hele hytta. Les mer om Røverhula på UT.no ved å trykke på denne teksten.

Området byr på variert natur, og stedet er et glimrende utgangspunkt for dagsturer. Skiløypa kjøres av Bymiljøetaten bare 6 meter unna.
I området Nydalshytta-Røverhula-Fjellvang-Sinober er det båndtvang hele året pga. dyrene på Sinober som går løse fra tid til annen.

Ubetjent hytte
Røverhula er ubetjent. Hver enkelt må selv sørge for å ha med DNT-nøkkel, mat, sove- eller lakenpose. Hovedregelen er at du skal forlate hytta i den stand du selv ønsker å finne den, og gjerne litt bedre enn da du kom.  

Les hyttereglene som gjelder for alle gjester på Fjellvang, Røverhula og Nydalshytta

Booking
Alle kan bruke hyttene, men kun medlemmer av Turistforeningen får tilgang til nøkkel. De som forhåndsbestiller har fortrinnsrett til sengeplassene på hytta. Ingen kan likevel bortvises. Hytta disponeres fra kl. 14 ankomstdagen til kl. 14 avreisedagen. 

Røverhula leies ut som én enhet.                   

Priser 2016: 
Minst en må være medlem.
- Med hund kr 450
- Uten hund kr 340

Utstyr
Hytta er utstyrt med gassbluss til koking av mat, vedovn til oppvarming og ellers basisutstyr for matlaging og oppvask. All mat må du selv ta med. Hytta har stearinlys og dopapir, men ta gjerne med litt ekstra. Sengene har dyner og puter, men alle må bruke egen lakenpose eller sovepose.  

Vannkilde
Vann hentes i utekranen på Nydalshytta. Inntil videre bør vannet kokes før det drikkes.

Beskrivelse av hytta
Hytta har en etasje og hems med 2 soveplasser. Dersom du har med hund må den sove nede.

Andre hytter
Nærmeste DNT-hytte er Fjellvang (10 meter) og Nydalshytta (50 meter sør for Røverhula). 
Andre DNT-hytter i Marka 

Aktuelle kart:
Norges-serien fra Nordeca: "Oslo Nordmark 10034"
Turkart: "Oslo Nordmark 1:50 000" sommer eller vinter fra Nordeca, "Turkart Lillomarka" 1:25 000 sommer/vinter fra Lillomarka Orienteringslag, "Oslomarka 1:50 000" sommer eller vinter fra Cappelen og Oslomarka 1:100 000 fra Nordeca. Kikut (2010) 1:25 000 fra Nordeca dekker også området øst for Sinober og Fjellvang.

Fasiliteter
  • Vedovn
  • Turpost
Tilrettelagt for
  • Hund
Annonse

Turforslag i nærheten
Henter turer...
Hytter i nærheten
Henter hytter...
Annonse

Værvarsel og solkurve

Bekalger. Vi har for tiden ikke tilgjengelig værvarsel for denne hytta.

blog comments powered by Disqus