Snytindhytta 

Type:
Ubetjent
Overnatting:
22 senge­plasser
Område:
Sesong:
390 moh. i Sortland i Nordland
Lat/Long: 68°33'51"N, 15°34'32"E

Vesterålen Turlag

I 2013 ble Snytindhytta kåret av magasinet freeskier.com til en av verdens 16 beste skihytter: http://bit.ly/1uwj5ut
Den ubetjente hytta er et yndet turmål for fjellvandrere, men de senere år har flere og flere brattskikjørere funnet veien hit til hjertet av Vesterålsalpene. Her finner du alt du trenger, fra dagstursekker til vedfyrt badstue, hyttebibliotek, 12V vind- og solstrømanlegg og 22 gode senger. Omgitt av Snytindan som gir flere flotte nedkjøringer på 600høydemeter og med utsyn mot Møysalen og Møyene, er dette en hyttejuvel i Hinnøyas villeste fjellverden. Om sommeren stuper du selvsagt rett fra berget og i vatnet noen få meter unna hytteveggen. Og etterpå fyrer du bål på den tilrettelagte bålplassen ved hytta og koser deg i midnattsola!

For grupper har Vesterålen Turlag opprettet en hyttekalender.

I denne kalenderen legger vi inn større grupper som skalbesøke våre hytter. Dette er ingen bookingordning, og gir ingen eksklusiv retttil hytta. Ordningen er et forsøk på å unngå kollisjoner av flere større grupper samtidig på hyttene, og vi oppfordrer derfor større grupper til å se i kalenderen før de legger på tur, og evt. melder sin ankomst slik det er beskrevet nedenfor. Uansett er alle velkomne til hyttene våre, når som helst, og uten å ha sjekket besøkskalenderen.

For å legge inn en ankomstmelding i kalenderen, må detvære minst 10 personer i gruppa som skal til Guvåghytta og Snytindhytta, 6 personer til Trollfjordhytta, og 3 personer som skal til Ingemannhytta.

Send en e-post til vesteralen@dnt.no med antall i gruppa, navn og telefonnummer på kontaktperson, samt tidspunkt forankomst og avreise. Innen et par dager vil vi oppdatere besøkskalenderen.

Fasiliteter
  • 12V
  • Badstu
  • Vedovn
  • Bade
  • Fiske
Tilrettelagt for
  • Hund
Annonse

Turforslag i nærheten
Henter turer...
Hytter i nærheten
Henter hytter...
Annonse

Værvarsel og solkurve

blog comments powered by Disqus